Марки

„Doudou et Compagnie“ Париж 1985, Франция
Основана през 1985 г. от Alain Joly „Doudou et Compagnie“ от малък семеен бизнес се е превърнала в световен лидер в индустрията за меки пухкави играчки. „Doudou et Compagnie“ е лидер на френския пазар и призната марка на пазара на меки играчки в световен мащаб. Фирмата е продала повече от 3 милиона продукти за деца, като половината от тях са Doudou, в повече от 4000 магазина в цял свят. Всеки продукт е проектиран и тестван от екип от талантливи дизайнери и шивачи, които избират нови и по-меки тъкани с модерни цветове. След завладяването на европейския пазар марката е в процес на разработване на нови пазари в Америка, Япония, Тайван и Малайзия.

прочети повече за компанията | разгледай Дуду каталог


История за мечета, Париж 1985 (Histoire d’ours)
Толкова пухкав, създаден за гушкане, ще оживее в твоето въображение.
История за мечета, създател на мечти.
Производител : Doudou & Compagnie, Франция

Вдъхновяваща и същевремено вдъхновена, марката „Histoire D’Ours“ France
(„История за мечета“, Франция) е основана през 1985г. от Ален Жоли – страстен творец в света на плюшените играчки за деца. Мечетата заемат видно място в света на детето. Те се предлагат в различна цветова гама, съобразена с желанието: бял, кафяв, черен или млечен шоколад. Имената на продуктите ни пренасят в един вълшебен свят. Те предизвикват асоциации от нашето най-ранно детство. Мечетата са бъдещият приятел на детето. Те са меки като възглавничка, ласкаят детето и са неговият най-близък приятел, когато мама не е наблизо. На 3-годишна възраст, мечетата се превръщат в довереник, на който детето споделя своите тайни, страхове и радости.

разгледай каталог Histoire D’Ours


Eat4Fun детски прибори за хранене и принадлежности, предназначени да превърнат „понякога не толкова лесното“ хранене на децата в забавно приключение. Изкуството на хранене придобива съвсем нов смисъл, когато децата се забавляват.

разгледай каталог Eat4Fun

error: Content is protected.